Du är här

Missbruksutbildningar för både yrkesverksamma och privatpersoner

På Selfhelp har vi samlat spetskompetens inom missbruksområdet. Vi utbildar i allt från praktiska förebyggande verktyg till manualbaserade behandlingsprogram. 

Våra utbildningar genomförs av några av Sveriges mest erfarna utbildare och metodutvecklare. Innehållet är en unik blandning av vetenskapliga fakta och personliga erfarenheter. Vi genomför också skräddarsydda utbildningar ute på arbetsplatser. Den röda tråden för alla våra utbildningar är att förmedla hopp genom att lära ut kunskaper och verktyg som verkligen fungerar.

 

Chefsutbildning

Selfhelps chefsutbildning är skräddarsydd för dig som har personalansvar eller jobbar inom HR. Utbildningen ger dig verktyg att agera i missbruksärenden.

Plats: Selfhelp Stockholm
 

Boka idag

 

Anhörigutbildning

I vårt anhörigprogram får lära dig hur du kan sätta gränser och må bättre. Utbildningen riktar sig till dig som lever med en person som har missbruksproblem.

Plats: Selfhelpcenter Stockholm
 

Boka idag

 

Utbildning för missbrukshandläggare

Selfhelps utbildning för missbrukshandläggare ger dig en uppdatering av forskningsläget samt kunskaper om vår behandling.

Plats: Selfhelpcenter Stockholm
 

Boka idag

 

Utbildning i beroendelära

Möter du personer med beroende i ditt arbete och känner ett behov av en fördjupningskurs? Då rekommenderar vi Selfhelps utbildning i beroendelära.

Tyvärr har vi inga nya utbildningstillfällen för Utbildning i beroendelära